O.S.S.'20 werd sportteam van het Jaar.
O.S.S.'20 werd sportteam van het Jaar.

Groeneveld en Voets prolongeren Osse sporttitels, ook O.S.S.'20 en Jasper van Kleef vallen in de prijzen

Sport 1.238 keer gelezen

OSS | De kampioenen uit de gemeente Oss zijn woensdagavond in het zonnetje gezet in de Groene Engel. Daarnaast werden tijdens de Kampioenenhuldiging de sporttitels bekendgemaakt.

Net als vorig jaar pakte Arnaut 'Danjuma' Groeneveld de titel Sportman van het Jaar. Hij liet Max Albertus en Rick van der Ven achter zich. De prijs werd uitgereikt door wethouder Kees van Geffen.

Sportvrouw van het Jaar 2018
Sanne Voets wist de titel 'Sportvrouw van het jaar' ook dit jaar te winnen. Sanne zette afgelopen jaar een unieke prestatie neer door drie keer de wereldtitel te pakken en hield daardoor Danique van Dinther, Ineke Willems en Senna van de Veerdonk achter zich. 

Sporttalent van het Jaar 2018
Uit handen van Richard van Ommen, directeur Talentencampus Oss, ontving de vriendin van Jasper van Kleef de prijs voor 'Sporttalent van het jaar 2018'. De andere genomineerden in deze categorie waren Jayden Fraay en Bobbi Eveleens. 

Sportteam van het Jaar 2018
De titel 'Sportteam van het jaar' ging dit jaar naar s.v. O.S.S.'20 heren 1. Zij lieten de dames van MHC Oss en Nooit Gedacht achter zich. De prijs werd uitgereikt door Stefan van Zijtveld van Medifit.

Publiciteitsprijs 2018
De Publiciteitsprijs ging dit jaar naar de OER-race van Dunes Games en werd uitgereikt door Roel Kuilder. In 2018 kende de race zijn tweede editie. Met ruim 600 deelnemers was deze editie zeer succesvol. 

Unieke Sportprestatie 
Team Quickley Dancers en Gesposs Waterbasketbal werden in het zonnetje gezet namens Uniek Sporten. Mandy en Celine van Team Quickley Dancers werden Nederlands kampioen rolstoeldansen. Gesposs heeft al meerdere jaren achter elkaar deelgenomen aan het NK Waterbasketbal. In 2018 werd op een haar na de titel gepakt. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant