Volle schappen in de Albert Heijn in Berghem.
Volle schappen in de Albert Heijn in Berghem.

Albert Heijn Berghem mét al het personeel weer open

Zakelijk 1.434 keer gelezen

BERGHEM | De Albert Heijn in Berghem gaat vandaag om 11.00 uur weer open. Na een vervelende periode onder de voormalige franchisenemer waarbij de winkel niet meer werd bevoorraad, is er een nieuwe ondernemer gevonden. Rodney van der Burgt gaat de zaak runnen met zijn partner Tanja.

De Berghemse vestiging werd vanwege een conflict tussen Albert Heijn en de franchisenemer maandenlang niet bevoorraad en werd steeds meer een spookwinkel. Toen de huur werd opgezegd, werden vrijdag 25 januari de deuren gesloten. De Berghemse vestiging heeft nu een nieuwe ondernemer en wordt momenteel bevoorraad. Van der Burgt: "Ik was al langer op zoek naar een tweede vestiging en toen deze winkel beschikbaar was, heb ik me laten informeren. Ik merkte al snel dat het een winkel met mogelijkheden was. Na gesprekken met Albert Heijn en pandeigenaar Kees Boeijen bereikten we een akkoord. Het is allemaal erg snel gegaan." Van der Burgt heeft een rijk verleden in de supermarktbranche. Hij begon als vulploegmedewerker, volgde meerdere opleidingen, bekleedde alle functies in een supermarkt en startte maart 2010 als franchisenemer van de C1000 in Grave. Op 12 september van dat jaar werd die winkel een Albert Heijn. Dit jaar gaat hij dus een tweede supermarkt runnen. "Ik kom zelf uit een dorp en Berghem is een prachtig dorp waar ik me direct thuis voelde. Het is een kern die groeit en met veel potentie. Al met al is 1+1=3 en we besloten er met veel vertrouwen in te stappen."

Kennismaken
Uiteraard kunnen klanten op donderdag de nieuwe eigenaar de hand komen schudden. "En natuurlijk kunnen ze hier weer de vertrouwde gezichten van het personeel zien. Iedereen heeft z'n verhaal en natuurlijk maken we tijd voor een praatje. We hopen het verleden af te sluiten en kijken met vertrouwen naar de toekomst."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant