GreySon de mooiste hond van Nederland? (Foto: Henk van Hoek)
GreySon de mooiste hond van Nederland? (Foto: Henk van Hoek)

Is 'knuffelbeer' GreySon uit Oss de mooiste hond van Nederland?

Algemeen 1.769 keer gelezen

OSS | GreySon doet mee aan de verkiezing 'Mooiste Hond van Nederland'. Jenny van der Kroft uit Oss hoopt dat veel mensen hun stem uitbrengen op haar hond. "Zet GreySon in het zonnetje, dan zetten we samen Oss op de kaart."

Iedereen kan tot en met 12 maart stemmen via www.mooistehond.nl/stemmen of door op de www.mooistehond.nl te zoeken naar GreySon uit Oss. Per e-mailadres kun je één stem uitbrengen. De gemeente- en provincietitel worden bepaald op basis van de meeste stemmen.

Finale
De landelijke winnaar wordt gekozen door een deskundige jury. De verkiezing van de Mooiste Hond 2019 wordt tijdens Animal Event in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op zondag 5 mei afgesloten met de finale.

Butler
Jenny is erg gek op GreySon. "We doen bijna alles samen. Van wandelen in de bossen of bij de Geffense Plas tot sporten in het wijkpark. Hij gaat mee naar het winkelcentrum, we kijken naar de carnavalsoptocht of ik neem haar mee naar de kermis. En als ik me niet goed voel (hartpatiënt, red.), dan is GreySon er altijd voor mij. Als butler, knuffelbeer en privékachel. Hij waakt over me tot ik me weer beter voel. GreySon is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen."

Interactie
Ze vervolgt: "Bij deze wedstrijd gaat het om de schoonheid van de hond in de breedste zin van het woord. En om de ban en interactie tussen hond en baas."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant