Afbeelding

Negende editie fotowedstrijd Ravenstein met als thema 'oud'

Algemeen 364 keer gelezen

RAVENSTEIN | De Werkgroep Ravensteinse Fotodagen houdt voor de negende keer een fotowedstrijd. Dit jaar is het thema 'Oud'. Het gaat hier om onderwerpen zoals voorwerpen, gebouwen, culturen, antiek en bomen.

Het gebied waar de foto's voor de fotowedstrijd gemaakt kunnen worden zijn de plaatsen van de oude gemeente Ravenstein. Dat betreft het stadje Ravenstein en de kerkdorpen Huisseling, Herpen, Koolwijk, Overlangel, Keent, Neerloon, Neerlangel, Deursen, Dennenburg, Demen en Dieden.

Periode
Het fotograferen van het thema 'Oud' kan worden gedaan van maandag 15 april tot en met zaterdag 18 mei. De aftrap zal plaatsvinden op zondag 14 april om 15.00 uur in de Garnizoenskerk in Ravenstein tijdens de opening van de Poëzieroute die als thema 'Oud' heeft. De expositie van deze fotowedstrijd is zaterdag 29 juni tot en met zaterdag 24 augustus in het Raadhuis te Ravenstein. Op zondag 25 augustus wordt de wedstrijd afgesloten met een bespreking van de foto's en de prijsuitreiking van de jury- en publieksprijs in het Raadhuis. Tevens kunnen de geëxposeerde foto's door de deelnemers kunnen worden meegenomen.

Inschrijving
Inschrijven kan tot en met zondag 31 maart. Het inschrijfformulier is te downloaden op www.ravensteinsefotodagen.com. Mailen kan naar ravensteinsefotodagen@gmail.com. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per persoon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant