Sjaak & Peer.
Sjaak & Peer.

Jubileumreünie Osse openbaar carnaval met verschillende optredens

Algemeen 262 keer gelezen

OSS | Ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van het Osse openbaar carnaval organiseert de jubileumcommissie van Stichting CarnavalsViering Oss (SCVO) een reünie op vrijdag 22 februari. Iedereen die de afgelopen 55 jaar iets heeft betekend voor het openbaar carnaval is uitgenodigd.

Denk bijvoorbeeld aan huidige carnavalsclubs maar ook leden van clubs die niet meer bestaan, oudprinsen en -adjudanten, de daarbij behorende raden van 11, Prinsengarde en Huppelkes, (oud-)blaaskapel leden, -commissieleden en -voorzitters. Dus zeker niet alleen zij die bij de SCVO vrijwilliger zijn geweest, maar iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen.
De Konthamers
Het feest wordt gevierd in de Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss. Ee avond met een breed programma. "Zo is er een optreden van de historische Osse kapel 'De Konthamers' die voor deze gelegenheid weer bij elkaar komen", aldus de jubileumcommissie in een persbericht. "In de Brasserie creëren we een soort van praathuis waar de muziek wat minder hard zal klinken en men over en weer herinneringen kan ophalen.

Optredens
In de grote zaal is er een groot feest met onder andere de Ameezing band ZO! & Friends, DJ Geert Bergers maar ook Osse artiesten zoals Sjaak en Peer. Daarnaast worden enkele toppers van het Maaslands Carnavals Liedjes Festival gezongen. Kortom, voor elk wat wils."

Kaartverkoop
Om deze unieke Jubileumreünie in goede banen te leiden is er kaartverkoop. De entree is 5 euro. "Daar krijgt u van ons het eerste rondje voor en een mooie herinnering die u tot in lengte van jaren kunt meedragen op uw kiel of andere carnavalsoutfit." Kaarten voor de avond op 22 februari zijn te koop via de website www.groene-engel.nl of in de CD Kiosk in De Schakel. "We hopen dat er veel menen naar de reünie komen die mede hebben bijdragen aan het openbare Osse carnaval. En nogmaals, dat zijn niet alleen mensen die dat binnen de SCVO hebben gedaan."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant