Afbeelding

Presentatie van boek en voorstelling 'Vlieg met Zonna'

Algemeen 162 keer gelezen

OSS | Netty Gebbing en Annie Meussen presenteren zondagmiddag 24 februari hun nieuwste boek met de gelijknamige familievoorstelling 'Vlieg op Zonna'. De aanvang in K26 aan de Kruisstraat 26 in het Osse centrum is 14.30 uur.

Vlieg op Zonna gaat over een zonne-elf die het leven boven op de zon vreselijk saai vindt. Ze zeurt de hele dag. Gelukkig heeft ze Doler, haar allerbeste vriend. Hij weet haar altijd weer op te vrolijken. Zonna wil één ding: leven op de aarde. Daarom bouwt Doler een regenboog voor haar. Maar toch begint ze weer te zeuren en is voor Doler de maat vol.

Fantasie
De voorstelling is geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Een zeer fantasievol verhaal, waarin al het onwaarschijnlijke mogelijk is. "Het boek is zeer kleurrijk en sfeervol geïllustreerd. Een lust voor het oog", aldus Gebbing en Meussen.

Boek
Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om het boek te kopen. De prijs is 14,99 euro. Gebbing en Meussen zullen de boeken deze dag zelf signeren.

Kaarten
De entree voor bezoekers is gratis. Reserveren van kaarten voor Vlieg op Zonna kan door een e-mail te sturen naar anniemeussen@gmail.com. Telefonisch bereikbaar voor reserveren of meer informatie via (06) 12 82 42 54.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant