Ruud van der Doelen ondernemer van het jaar in Geffen
Ruud van der Doelen ondernemer van het jaar in Geffen

Ruud van der Doelen: 'Deze titel is een prachtige waardering'

Zakelijk 307 keer gelezen

GEFFEN | Ruud van der Doelen van Van der Doelen Hypotheken en Verzekeringen is trots op de titel Ondernemer van het Jaar in Geffen. "De nominatie was al een eer, maar dat de titel een feit is, is een prachtige waardering. Het mooie is dat we gekozen zijn door andere ondernemers uit Geffen.

"Het bedrijf dat Antoon van der Doelen in 1993 oprichtte groeide gestaag tot een middelgroot adviesbureau en in 2013 nam Ruud het stokje over van zijn vader. Met vestigingen in Geffen, Loosbroek en Berlicum vierde Van der Doelen Hypotheken en Verzekeringen in 2018 het 25-jarige jubileum op een sportieve manier door deelname aan de Breakout Run met 250 deelnemers en even zoveel supporters. Van der Doelen is volgens de jury altijd maatschappelijk betrokken, zo doneerde het bedrijf in het jubileumjaar aan vier lokale goede doelen. "We zijn een bedrijf dat midden in de maatschappij staat. Met de Breakout Run hebben we op een sportieve en ludieke manier iets bij kunnen dragen aan goede doelen in onze regio."

Dienstverlening
Van der Doelen blijft groeien. "We worden groot door klein te blijven. We willen dicht bij de mensen staan en hebben een goede relatie met de klant als uitgangspunt. Door onze betrokkenheid en goede dienstverlening komen er via mond-tot-mondreclame nieuwe relaties bij. En dat we ons werk met veel plezier doen, blijkt wel uit het feit dat er in 25 jaar nooit een werknemer is vertrokken."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant