Archieffoto.
Archieffoto.

Waterpolodames en -heren Arethusa kunnen even bijkomen

Sport 128 keer gelezen

De waterpolodames en -heren van Arethusa komen aanstaande weekend niet in actie in de competitie. De dames oefenen wel vrijdag om 20.00 uur in Oss tegen Antwerpen.

Afgelopen weekend verloren de dames met 6-7 van Zwemvereniging Utrecht. De eerste drie periodes ging het gelijk op, alleen Utrecht scoorde in de laatste drie seconden van de derde periode de 5-6. In de laatste periode konden de Ossenaren deze achterstand niet meer ombuigen.

Titelkandidaat
Na de nederlaag vorige week tegen De Brabantse Dolfijnen was een overwinning broodnodig voor de Arethusa heren. De koppositie was de inzet van deze wedstrijd tegen OZ&PC De Warande uit Oosterhout. Vanaf de start van de wedstrijd bleek dat de twee teams aan elkaar gewaagd waren. Op een gegeven moment kwamen de Ossenaren -mede dankzij drie goals op rij van Brian van Breda- op een 6-1 voorsprong. De Warande kwam echter terug tot 6-5. In de derde en vierde periode nam Arethusa afstand: 10-6. Over twee weken staat de volgende wedstrijd op het programma tegen Hellas-Glana uit Sittard. Eerder dit seizoen werd er met 7-12 gewonnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant