Gérard Peters, keurslager in winkelcentrum De Ruwert. (Foto: Hans van der Poel)
Gérard Peters, keurslager in winkelcentrum De Ruwert. (Foto: Hans van der Poel)

Grote verbouwing voor de Osse vleesspecialist in Winkelcentrum De Ruwert

Zakelijk 1.839 keer gelezen

OSS | Gérard Peters, keurslager staat voor een enorme uitdaging. De hele winkel wordt omgebouwd en dat in slechts een week tijd. Bouwvakkers werken vanaf Koningsdag dag en nacht om de speciaalzaak in Winkelcentrum De Ruwert op Bevrijdingsdag op te leveren.

De wens om de hele winkel te verbouwen was al langer een wens van Gérard Peters. Op Koningsdag gaat het er van komen. Alles wordt uit het pand gehaald, alleen de vloer en de tegels worden gespaard. "We willen de warme sfeer en de nostalgie blijven behouden. Maar verder wordt alles vernieuwd." Er komt drie meter extra toonbank en er ontstaat meer ruimte voor zelfbediening. De ovens gaan naar achteren en er komt een groot kookeiland. Er wordt meer ingezet op live cooking, dat zorgt voor meer beleving. Ook wordt alle apparatuur vernieuwd. Gérard Peters, keurslager gaat werken met de modernste apparaten ter wereld. Qua koelingen is gekozen voor de nieuwste, duurzaamste technieken. Na de verbouwing kunnen we spreken van Gérard Peters, keurslager 2.2.

Presentatie
Door de toegenomen ruimte kan het aanbod van de verse producten nog beter worden gepresenteerd. Het aanbod aan grillspecialiteiten wordt verder uitgebreid, net als de barbecueproducten, kant-en-klaar maaltijden, vleeswaren en vleesspecialiteiten. "Want vooropgesteld, we zijn en blijven dé vleesspecialist."
Het is niet voor niets dat veel producten van Peters ieder jaar de 'gouden bekroning' krijgen. Iedere dag wordt er keihard gewerkt om tot het allerbeste resultaat te komen. "Onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Uiteraard is alles vers. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook belangrijk. Zeker twintig jaar geleden zijn we die weg al ingeslagen en we blijven ons ontwikkelen. De klanten willen weten wat ze eten, waar het vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt met geen of zo min mogelijk allergenen. We werken veelal met regionale leveranciers."

De bakkers Lamers
Onlangs werd bekend dat de bakkers Lamers zich tegenover Gérard Peters, keurslager vestigt in Winkelcentrum De Ruwert. "Al vele jaren de best bakker van Noord-Brabant. We werken al lange tijd goed met ze samen bij allerlei evenementen. Door de komst van Lamers is er weer een prachtige speciaalzaak naar ons winkelcentrum gekomen. Een absolute aanwinst voor De Ruwert. We merken dat steeds meer klanten uit de rest van Oss, maar ook omliggende dorpen naar ons winkelcentrum komen om boodschappen te doen. Van Ravenstein tot Nuland: ze zien de voordelen van ons ruime aanbod aan winkels."

Meer informatie
Gérard Peters, keurslager is maandag geopend van 11.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Meer informatie via telefoonnummer (0412) 62 26 91 of kijk op www.peters.keurslager.nl. Op de websites staan bijvoorbeeld ook recepten en aanbiedingen. Neem ook een kijkje op de Facebook-pagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant