Archieffoto
Archieffoto

Van Mun Advies Night Run sfeervol onderdeel van De Maasdijk

Sport 304 keer gelezen

OSS | Van Mun Advies heeft zich voor drie jaar als partner aan De Maasdijk verbonden. De 5 kilometer Night Run - die de organisatie op 15 juni voor het eerst op het programma heeft staan - draagt de komende jaren de naam van het advies- en opleidingsbedrijf voor kwaliteit, arbo en milieu.

Jeroen Ulijn, voorzitter van De Maasdijk, is in zijn nopjes met de samenwerking. "Natuurlijk zijn we blij met de financiële ondersteuning, maar zeker zo mooi vinden we het als een bedrijf zijn medewerkers weet te enthousiasmeren om mee te doen aan een van de onderdelen van De Maasdijk. Dat kan bij een marathonestafette, door samen te wandelen, een trio-triathlon team in te zetten, maar zeker ook op deze manier door gezamenlijk op een ludieke manier de 5 kilometer te rennen." Van Mun gaat bovendien de organisatie adviseren op het gebied van veiligheid bij de Van Mun Night Run. Ook het veiligheidsplan van de hele Maasdijk wordt doorgelicht om te kijken waar er nog verbeterpunten zijn.

Een sfeervol spoor 
De Van Mun Advies Night Run is een van de hardlooponderdelen van De Maasdijk op 15 juni. De start is om 22.00 uur in Teeffelen. Deelnemers aan de Night Run worden uitgedaagd om zich op een ludieke wijze te verlichten om zo een sfeervol spoor van 5 kilometer lampjes van Teeffelen naar het Osse centrum te trekken. Uiteraard is gewoon hard rennen ook toegestaan.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant