Tafeltennissers bij TTV Return.
Tafeltennissers bij TTV Return.

Leer tafeltennissen bij TTV Return Oss

Sport 187 keer gelezen

OSS | Tafeltennis is goed voor lichaam en geest. Met positieve resultaten organiseert TTV Return al een aantal jaar tafeltennislessen. Vooral voor beginnende tafeltennissers is dit een echte must. Want als je van begin af aan de juiste technieken aanleert, hoef je later je fouten niet af te leren. Maar ook voor de gevorderden valt er vaak nog veel te verbeteren. En mocht je zover zijn om tijdens tafeltennistoernooien of competities mee te willen spelen, zijn er ook tafeltennislessen, speciaal voor competitiespelers.

De lessen -in een reeks van 10 donderdagavonden- beginnen op 28 februari. Beginners komen van 18.45 uur in actie, gevorderden van 20.00 tot 21.15 uur en competitiespelers van 21.15 tot 22.30 uur. Tien tafeltennisslessen kosten 59,50 euro. Leden en deelnemers die lid worden, krijgen 50 procent korting en betalen slechts 29,75 euro voor deze 10 lessen. Schrijf snel in op het inschrijfformulier van het informatiebord in sportcafé Return aan de Amsteleindstraat 108A, via de website www.ttvretun-oss.nl of bel (0412) 63 35 76.

Gratis tafeltennisproefles
Op donderdagavond 21 februari organiseert TTV Return Oss voor nieuwkomers en leden proeflessen. Hier kunnen beginners, gevorderden en competitiespelers proeven of zij hun speelsterkte kunnen verbeteren. Bij voldoende deelname zijn de lessen gepland zoals bij de tafeltennislessen, zie het voorlopig schema, zoals hierboven is aangegeven. Jelco van Grunsven en Pierre Schreuders geven de tafeltennis lessen bij Return.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant