Het pand van Eurocars.
Het pand van Eurocars. Foto: Hans van der Poel

Dealer Occasionhuis verandert naam in Eurocars; bedrijf richt zich ook op verkoop van nieuwe auto's

Zakelijk 4.880 keer gelezen

OSS | Dealer Occasionhuis aan de Havenstraat 28 in Oss heet sinds 1 februari Eurocars. Het bedrijf opende 12,5 jaar geleden de deuren in Oss en vond het jubileum een mooi moment om te wisselen van naam en huisstijl. Directeur Joost Verbeek. "Wij willen ons ook toe gaan leggen op de verkoop van nieuwe (elektrische) personenauto's. Vandaar dat de naam Dealer Occasionhuis niet meer actueel zou zijn. Met een frisse uitstraling zijn we klaar voor de toekomst."

Eurocars is in Nederland één van de grootste BOVAG-occasionspecialisten voor personenauto's en bedrijfswagens Naast de verkoop worden veel auto's ter beschikking gesteld aan de leasemaatschappij. Verbeek: "We kopen nieuwe en zeer jong gebruikte personen- en bedrijfswagens overal in Europa. Daarbij maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk. De auto's zijn maximaal een jaar oud en de historie is bekend. Op de teller staat maximaal 15.000 kilometer. Hier in Nederland wordt de auto daar waar nodig rijklaar gemaakt in onze eigen werkplaats, gepoetst, voorzien van een Nederlands kenteken, en daarna gaat het voertuig naar onze leasemaatschappij." Klanten kunnen online voor alle informatie gaan naar www.shortleaseland.nl en www.bedrijfswagenleasing.nl

Divers klantenbestand
Verbeek: "Ons klantenbestand is heel divers. Veel zzp'ers maken gebruiken van het leasecontract. Ook starters zijn welkom. We hebben een heel soepel acceptatiebeleid. Uiteraard wel met voorwaarden, maar de drempel ligt laag bij ons."

Aanbod
Nadat de auto's terugkomen van de leasemaatschappij, gaan ze in de verkoop. Maar Eurocars verkoopt sinds kort ook nieuwe auto's. Het aanbod varieert van een Audi A1 tot een Volkswagen Up. Van benzine- en dieselauto's tot hybride en volledig elektrische voertuigen zoals de Volkswagen e-Golf. "We houden de marktbewegingen altijd goed in de gaten. Eurocars is volledig merkonafhankelijk en als we zien dat er veel vraag is naar een bepaald type, dan passen we ons beleid aan. Zo zijn bijvoorbeeld auto's met een automaat erg in opkomst en vindt er een verschuiving van diesel naar benzine plaats." Er worden hier jaarlijks zo'n 1.000 occasions verkocht. Veel in Nederland, maar ook naar het buitenland. "Auto's gaan hier snel de deur uit. Dat biedt voor ons ook de mogelijkheid om telkens ons aanbod te vernieuwen."

Laagste prijs
Voor alles geldt dat Eurocars de laagste-prijs-garantie heeft in vergelijking met andere BOVAG-bedrijven. "De kwaliteit staat bovenaan, maar een scherpe prijs vinden klanten ook erg belangrijk. We bieden de scherpste prijs die er in Nederland te vinden is."

Meer informatie
Ga voor meer informatie over Eurocars naar de website www.eurocars of bel naar (0412) 63 19 19. Het is ook mogelijk om van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur een kijkje te komen nemen in de showroom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant