Afbeelding

Bar 't Huukske opent vrijdag 1 maart de deuren in Osse centrum

Zakelijk 5.210 keer gelezen

OSS | Bar 't Huukske aan de Oostwal 190 in Oss 

Het Osse centrum is vanaf vrijdag 1 maart een café rijker. Bar 't Huukske aan de Oostwal 190 opent dan de deuren op de plek waar voorheen jarenlang Ons Cafeeke zat. "Het is allemaal snel gegaan, maar de gemeente Oss heeft ons erg goed geholpen", aldus eigenaar Antoine van den Bergh.

Bar 't Huukske wordt gerund door Manda, de vrouw van Van den Bergh (tevens eigenaar van Café Zaal 't Berghje in Oss) en zoon Driek. "We wilden graag nog een café met een nieuw concept openen en dit is een A-locatie. Er verdwijnen steeds meer cafés, maar wij hebben er vertrouwen in dat het een succes kan worden als je het goed aanpakt." Met 't Huukske richt hij zich op een andere doelgroep dan in 't Berghje. "Op de vrijdagavond is het bijvoorbeeld voor 18+ en gaan we er een feestje van maken. Op zaterdag kun je bijvoorbeeld denken aan avonden voor 30+ met muziek uit de jaren '80. Maar ook is het mogelijk om het café te huren voor besloten feesten."

Carnaval
"Het voordeel voor ons is ook dat we nu midden in het centrum zitten en meer kunnen doen met evenementen. Zo zijn we met carnaval al geopend en sluiten we aan bij Dweilen. Diverse partijen hebben zich enorm voor ons ingezet."

Hoi zoals eerder met je gesproken te hebben over t huukske en dat we met de carnaval evenementen vergunning hadden gehad is deze nu verleend en zullen we dan ook vrijdag 5 april officiële opening hebben wel is het verkeerd begrepen met de doelstelling van t huukske zoals eerder aan gegeven 18+ is dat dit de min leeftijd van bezoekers het is een allround bar met een brede zin van muziek waar iedereen zich thuis kan voelen ook heeft CV t ken net het tot hun nieuwe residentie als thuis basis wat we super vinden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant