Suzan Keijzers voor een deel van haar assortiment.
Suzan Keijzers voor een deel van haar assortiment. Foto: Hans van der Poel

Hoogwaardig speelgoed bij Chloé Toys and more

Zakelijk 1.628 keer gelezen

OSS | Suzan Keijzers staat voor een nieuwe uitdaging. De Osse onderneemster start op 1 maart met haar webshop Chloé Toys and more. Op www.chloe-toys.nl is een ruim aanbod aan houten, educatief en pluchen speelgoed te koop.

door Leon Voskamp

Keijzers runde ruim vijf jaar met liefde en plezier een kledingwinkel in Winkelcentrum De Ruwert, maar stopte daar mei 2018. Een maand later werd haar dochter Chloé geboren. "Ik ben daarna voor een baas gaan werken, maar als je zelfstandig ondernemer bent geweest, wil je eigenlijk niets anders. Het is het mooiste wat er is. Het begon weer te kriebelen en ik wilde graag weer voor mezelf beginnen. Toch twijfelde ik vanwege de combinatie van een gezin en de tijd die ik kwijt zou zijn aan het runnen van een eigen onderneming. Maar uiteindelijk zag ik meer voor- dan nadelen en heb ik de beslissing genomen om te starten. De stap naar een fysieke winkel vond ik te groot, maar het is wel mijn doel om daar in de toekomst weer voor te gaan."

Webshop
In de kledingwinkel verkocht ze kleding voor dames, heren en kinderen. "De laatste doelgroep vond ik het leukst. We organiseerden ook regelmatig activiteiten voor kinderen, zoals fotoshoots, kidsmiddagen en kinderfeestjes. Maar om nu een winkel te starten voor kinderkleding, dat vond ik niet verstandig. Er is in de regio al zoveel aanbod. Daarom richt ik me op speelgoed voor baby's, peuters en kleuters. Daar is het aanbod lokaal toch een stuk minder."

Educatief
Vooropgesteld: het speelgoed van Chloé Toys and more moet leuk zijn voor kinderen. "Maar ik vind het ook belangrijk dat speelgoed duurzaam is. Al mijn producten -veelal met kleurtjes- zijn van hoge kwaliteit. Het is educatief en goed voor de motoriek van het kind. Nu ik zelf een jonge dochter heb, merk ik hoe belangrijk dat is." Het speelgoed varieert van houten auto's en treintjes, een speelgoed piano en andere muziekinstrumenten tot spellen en puzzels. "Neem vrijdag eens een kijkje op de website. En als je de Facebook-pagina volgt, maak je komende week al kans op het winnen van mooie artikelen uit ons assortiment. Als mensen iets missen in het aanbod, laat dat dan gerust weten. Ik probeer in te spelen op wensen van klanten. Ik werk samen met leveranciers in binnen- en buitenland en bestellingen zijn vaak snel binnen."

Activiteiten
Na de lancering van de webshop wil Keijzers de naamsbekendheid vergroten. "Ik richt me op klanten uit heel Nederland, maar vergeet uiteraard de omgeving van Oss zeker niet. Zo wil ik in Oss speelgoed gratis gaan bezorgen en zal aanwezig zijn op allerlei activiteiten waar kinderen bij betrokken zijn. Natuurlijk hoop ik met mijn bedrijf langzaam te groeien."

Meer informatie
Suzan Keijzers is bereikbaar via telefoonnummer (06) 21 22 57 04 of stuur een e-mail naar info@chloe-toys.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant