De clinic van Robert van der Horst bij MHC Oss. (Foto: Hans van der Poel)
De clinic van Robert van der Horst bij MHC Oss. (Foto: Hans van der Poel)

'Erg dankbaar en gelukkig met de samenwerking met Jumbo van Bergen'

Sport 1.269 keer gelezen

Jumbo van Bergen wil meer zijn dan een supermarktbedrijf. "Wij kijken goed om ons heen wat er gebeurt in de dynamische Osse samenleving. Zolang wij actief zijn in Oss zoeken wij verbinding met verenigingen en mooie initiatieven", aldus Marco van Bergen, eigenaar van de vestigingen aan de Vierhoeksingel en Wolfskooi in Oss. 

Jumbo van Bergen kijkt vaak verder dan louter sponsoren en het doneren van geld. Van Bergen: "We zijn op zoek naar intensieve samenwerkingsvormen, vooral wanneer uitgangspunten van de vereniging in kwestie overlappen met die in ons bedrijf." Het bedrijf is onder andere hoofdsponsor van BrabantTalent en helpt zo cultureel Oss een handje. Maar er is ook een mooie samenwerking met de grootste sportvereniging van de gemeente Oss: MHC Oss. "Het enthousiasme, de energie en ambitie spatten eraf bij MHC. We zijn onder indruk van de toewijding binnen de vereniging. Uiteraard herkennen wij dat ook in onze eigen bedrijven. Daarbij zijn er flink wat van onze 400 collega's direct of indirect verbonden met MHC. Geweldig om de vereniging te kunnen helpen."

Sponsoring
MHC Oss staat als mouwsponsor op alle shirts van de Osse hockeyvereniging die 80 jaar bestaat. Tevens zijn ze hoofdsponsor van de jeugdopleiding en zijn er vele reclame-uitingen te zien op het sportpark aan de Macharenseweg 14 in Oss. Ook werd in het begin van dit jaar een bijzondere plaatjesactie gestart. Van alle ruim 1.250 leden zijn portretfoto's gemaakt. Alle klanten ontvangen een setje met foto's van leden bij de boodschappen. Die kunnen ze vervolgens in het gratis af te halen verzamelalbum plakken. De actie loopt erg goed.

Skill Trainers Field
Op het prachtige, vernieuwde complex op De Rusheuvel ligt sinds vorig jaar een 'Skill Trainers Field'. MHC Oss is de eerste in het zuiden van Nederland met dit veld. Op het veld werkt de jeugd met diverse oefeningen op twaalf vlakken aan hun techniek. Ook de senioren maken er regelmatig gebruik van om hun techniek te verbeteren. Sinds eind vorig jaar zijn 26 trainers gestart met de Talent trainingen. Vorige week zaterdag zaterdag kregen deze Jumbo Talent Trainers een clinic op het veld. Ze werden begeleid door niet zomaar iemand: Robert van der Horst. De geboren Eindhoven speelt al vele jaren op het hoogste niveau en werd met Oranje Zwart vier keer Nederlands kampioen. Ook speelde hij bijna 300 interlands voor het Nederlandse team. Hij is ook de ontwikkelaar van het Skill Trainers Field. 

Talentontwikkeling
De Train de Trainer sessie was -onder een heerlijk zonnetje- een groot succes. De 26 trainers leerden veel tijdens de clinic. "In de toekomst worden er meerdere clinics georganiseerd. De groep gaat verder met het trainen van de jeugd van onze vereniging op moderne en snelle hockey-techniek. Hiermee wil MHC Oss het talent van alle Osse hockeyers naar een hoger niveau tillen. Maar het gaat niet alleen om het verbeteren van je techniek, maar ook je persoonlijke ontwikkeling. Als je er plezier in hebt, groei je. Zo kunnen kinderen meer zelfvertrouwen krijgen", aldus Anthony Boumans namens de hockeyvereniging. Marco van Bergen is blij dat dat hij met zijn sponsoring een steentje aan de talentontwikkeling kan bijdragen. "Met dit veld laat MHC Oss dat de ontwikkeling van talent erg belangrijk is. Ik ben het daar volledig mee eens." De opleidingscinic werd door het team van Van der Horst op video vastgelegd. Daarmee gaan de beelden van het mooie complex van MHC Oss door heel Nederland.



Foto: Hans van der Poel

MHC Oss is erg blij met de steun van Jumbo van Bergen en hoopt dat de samenwerking nog vele jaren zal duren. Boumans: "De ondernemer Marco van Bergen onderschrijft het belang van talentontwikkeling. Niet alleen op sportief gebied, niet alleen op zakelijk gebied (personeel) maar ook op persoonlijk vlak voor individuele leden van MHC Oss. Wij zijn erg dankbaar en gelukkig met de sponsorrelatie en de sponsorinbreng van Jumbo van Bergen. "
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant