Afbeelding

Leer om websitete optimaliseren bij Volksuniversiteit Oss

Zakelijk 193 keer gelezen

OSS | Heb je een website, maar wordt deze niet goed in Google gevonden? Krijgt je website te weinig bezoekers en krijg je te weinig leads of verkopen in je webwinkel? Volksuniversiteit Oss start 18 maart 19.30 uur in Oss met een cursus 'Hoe optimaliseer ik mijn website voor Google (SEO)?

De cursus is bedoeld voor mensen en ondernemers die een website of webwinkel hebben, maar waarvan de website onvoldoende in Google gevonden wordt. Daarnaast is de cursus vooral geschikt als je geen (duur) SEO bedrijf wilt inschakelen, maar vooral zelf je website wilt optimaliseren. In vijf avonden worden diverse aspecten van het optimaliseren van je website behandeld. Het is een echte hands-on training, waarbij het geleerde gelijk in de praktijk kan worden toegepast. Na de cursus begrijp je (beter) wat SEO is en weet je wat je moet doen om je website of webwinkel hoger in Google te krijgen, zodat deze beter gevonden wordt, meer bezoekers krijgt en meer leads of verkopen genereert.

Inschrijven via website
De cursus gaat sowieso van start op maandag 18 maart 19.30 tot 21.30 uur. Inschrijven en meer informatie op www.volksuniversiteitoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant