Afbeelding

Nederlandse kampioenschappen op baan van Alpine World Oss

Sport 331 keer gelezen

OSS | De beste alpineskiërs van Nederland strijden zondag 17 maart bij Alpine World Oss om de Nederlandse (jeugd)titels. De sporters komen tussen 9.00 en 19.00 uur in actie op de borstelbaan aan de Aengelbertlaan 50 in Oss. Iedereen is welkom om te komen kijken.

Naast de Nederlands kampioenschappen vindt ook de Snowstar Baan plaats. Een funparcours voor de jongere kinderen over schansjes, welletjes en obstakels. Ook kunnen bezoekers bij de Osse baan een aantal nevenactiviteiten op het gebied van (winter)sport en lifestyle doen. Zo wordt er een markt georganiseerd waar bezoekers hapjes en drankjes kunnen krijgen en waar men producten kan kopen.

Skiclub Alpine World Oss (AWO)
Skiclub Alpine World Oss is een hechte club met wedstrijdskiërs, vrijwilligers en een G-team. In de afgelopen acht jaar heeft de club veel nieuwe aanwas van jonge wedstrijdskiërs -die vanuit de skilessen bij de skibaan naar de skiclub doorstroomden- gekregen. Daarnaast nemen de skiërs -die destijds net begonnen en hun eerste stappen in het wedstrijdcircuit zetten- nu nog steeds deel aan wedstrijden op de baan. In 2010 organiseerde de club al eerder het NK alpineskiën baan. De Nederlandse Ski Vereniging zet zich continu in om de ski- en wedstrijdsport positief voor het voetlicht te brengen. Ook Skiclub AWO heeft dit hoog in het vaandel staan en is hier op lokaal gebied actief in.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant