Afbeelding

Op zoek naar mooie planten tijdens de Megense Plantenruilbeurs

Algemeen 355 keer gelezen

MEGEN | Het voorjaar komt eraan en dan gaan veel mensen weer in de tuin aan de slag. Al doende komen velen tot de ontdekking dat ze van sommige planten teveel hebben, planten niet zo mooi vinden of dat ze niet op de juiste plek staan. Wat moet je er dan mee? Tijd voor de Megense Plantenruilbeurs.

De beurs wordt zaterdag 13 april van 11.00 tot 13.00 uur gehouden op het plein voor Acropolis aan het Broeder Everardusplein 1 in Megen. Het is de vierde keer dat het evenement in het stadje wordt gehouden. "Het idee hierachter is dat elke tuinliefhebber vaak planten over heeft en familie en vrienden hebben hier niet altijd belangstelling voor. Weggooien is jammer. Daarom organiseren we een ruilbeurs voor al uw overtollige planten", aldus de organisatie van de Megense Plantenruilbeurs. "Andere tuinliefhebbers doe je er een plezier mee en misschien vind je iets moois tussen het aanbod van anderen. Alles op plantengebied kan geruild worden. Tevens kom je op de beurs in contact met mensen die je graag van tuinadvies voorzien. Ook wanneer je niets te ruilen hebt, ben je van harte welkom."

Aanmelden
Voor 0,20 euro kun je een prikkie kopen waarvoor je planten kunt krijgen. Als je belangstelling hebt om als deelnemer hieraan mee te doen, stuur dan tijdig een berichtje met naam en adres naar e-mailadres prikkie.acropolis@gmail.com. Het is ook mogelijk om een briefje in de brievenbus te doen bij Erin Quint, Dr. Baptiststraat 3 of Kees Vos, Dr. Baptiststraat 33. Als je je opgeeft als deelnemer, krijgt je bij aankomst tien prikkies en kun je tijdens de beurs al meteen beginnen met planten uitzoeken bij de andere deelnemers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant