Afbeelding

Nieuw particulier verzorgingshuis gaat open in Oude Molenstraat

Algemeen 1.804 keer gelezen

OSS | De ZorgHavengroep houdt op zaterdag 6 april een open dag in het nieuwe particuliere verzorgingshuis aan de Oude Molenstraat 15 in Oss. Zuyder Haven kenmerkt zich door de persoonlijke zorg en de prettige woonomgeving die ze elke dag voor de bewoners proberen te realiseren.

Op het terrein naast het Zuidergebouw komen achttien kamers. Een bewoner mag de kamer (minimaal 40 vierkante meter) inrichten naar wens, inclusief vloer en stoffering. Ze hebben een eigen badkamer en kitchenette. Er is een gezamenlijke huis- en eetkamer en buiten is een terras.

Locatie
ZorgHavengroep heeft bewust voor een complex midden in een winkelstraat gekozen. "Vanuit deze locatie kunnen de bewoners onder begeleiding boodschappen doen. Er is ook groen in de buurt, dus ze kunnen er lekker op uit. Op deze manier blijven ze midden in de samenleving staan", aldus eigenaar Ronald Oostlander die het bedrijf runt met zijn vrouw Marieke. Meer informatie is verkrijgbaar via www.zorghavengroep.org. Ronald Oostlander is bereikbaar via telefoonnummer (06) 30 16 66 08 of mail naar info@zorghavengroep.org.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant