Nadia Gielis en Elle Brans
Nadia Gielis en Elle Brans

Nominatie Nadia Bijzonder Bloemen voor Beste bloemist

Zakelijk 1.543 keer gelezen

OSS | Ze zijn er trots op bij Nadia Bijzonder Bloemen. De bloemenzaak aan Walstraat 15 in het Osse centrum is genomineerd voor de titel 'Beste bloemist 2019'.

De nominatie kwam als een verrassing voor Nadia Gielis en Elle Brans van Nadia Bijzonder Bloemen. Een paar weken geleden kregen ze bericht van de brancheorganisatie van bloemisten dat ze tot de laatste 48 bloemisten in Nederland behoren die in de race zijn voor de felbegeerde titel. "We vinden het erg leuk om genomineerd te zijn", vertelt Nadia enthousiast. "We moesten na het bericht een motivatieverslag schrijven en krijgen bezoek van een mysteryshopper."

Vrolijke bloemenzee
Het is de eerste keer dat Nadia is genomineerd voor de titel. Al van jongs af aan is ze gek op bloemen. Inmiddels zit ze al zestien jaar in het vak en bestaat Nadia Bijzonder Bloemen deze week op de kop af drie jaar. Wie de bloemenzaak binnenloopt wordt begroet door een vrolijke zee aan kleurrijke bloemen. Aan weerskanten van de winkel prijken op houten tafels bloemstukken, planten en uniek glas- en aardewerk. Dagelijks komen er verse bloemen binnen die Nadia en Elle omtoveren tot verschillende creaties. "Ik houd van bloemen van het seizoen. Plukboeketten maar ook bijzondere bloemen als de Franse tulp, grote rozen en de delphinium", licht Nadia toe.

Kroon
Nadia Bijzonder Bloemen is gespecialiseerd in bruidswerk – van het bruidsboeket tot de aankleding van de trouwlocatie in dezelfde stijl - en rouwarrangementen. Daarnaast kun je bij de bloemenzaak terecht voor workshops en abonnementen afsluiten voor wekelijks of periodiek een mooi bloemstuk of boeket. Ook kunnen bedrijven en particulieren bij Nadia en Elle aankloppen voor stijladvies. "Wij adviseren welke planten en bloemstukken aansluiten op een bedrijfsruimte en interieur. Bloemen fleuren een ruimte extra op en geven beleving. We geven al geruime tijd advies maar ik merk dat er de laatste tijd veel vraag naar is", zegt Nadia die haar klanten graag verrast met iedere keer weer nieuwe ideeën en een net iets andere bloemenkeuze. Eind maart hoort de bloemiste of ze door is naar de volgende ronde. "Voor ons is de nominatie een kroon op ons werk. Het is een mooie stap om verder te groeien", besluiten Nadia en Elle.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.nadiabijzonderbloemen.nl of de Facebookpagina. Telefoon: 0412-488690.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant