Afbeelding

De 'Osse' Afvalrace bij FiTNEZZplaza gaat van start

Zakelijk 270 keer gelezen

OSS | De Osse Afvalrace bij FiTNEZZplaza start binnenkort. Het is een succesvol programma voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In tien weken tijd ontdekken de deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen.

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert FiTNEZZplaza een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers echt werk te maken van hun goede voornemens.

Met een team is het leuker
Wat de Afvalrace van FiTNEZZplaza anders maakt dan andere programma is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig. Ze krijgen een persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema's zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt. Corina van Haren: "We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Het wedstrijdelement maakt het daarbij extra leuk en motiverend. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo's kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven."

Gratis info-uurtje
Voor iedereen die wil ontdekken hoe leuk en gemakkelijk het programma is, verzorgt FiTNEZZplaza een info-uurtje. Op woensdag 20 maart kunnen 25 mensen gratis deelnemen aan deze avond (vanaf 20.00). Het is niet nodig om lid te zijn van FiTNEZZplaza, maar geïnteresseerden moeten zich wel even aanmelden via info@fitnezzplaza.nl of (0412) 64 37 00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant