Een deel van het assortiment.
Een deel van het assortiment.

Grootste assortiment aan tuinmeubelen bij DE SMID

Algemeen 275 keer gelezen

OSS | Na een periode van regen wordt het mooier weer in Nederland. Veel mensen besluiten een stuk te gaan fietsen of het terras op te gaan. Maar wil je ook in je eigen tuin zo optimaal mogelijk genieten? DE SMID - Smid Lifestyle aan de Lietingstraat 23 in Haren heeft het grootste assortiment aan tuinmeubelen van Oss en omgeving. Kom naar de winkel en laat u verrassen door het uitgebreide en gevarieerde aanbod.

Bedrijfsleider Jeroen de Lang merkt het direct als het mooier weer is. Het wordt steeds drukker in de zaak met mensen die op zoek gaan naar een nieuwe serre-, tuin- en terrasset. "En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres", aldus De Lang. Al direct bij binnenkomst valt de sfeervolle shop-in-shop met de nieuwste collectie van 4 Seasons Outdoor op. Ook Suns heeft een eigen shop-in-shop. Maar DE SMID verkoopt meer toonaangevende merken. Van zeer betaalbaar tot exclusief; ze hebben voor elk wat wils. De artikelen worden gratis thuisbezorgd. Ook krijgen mensen een professioneel en eerlijk advies en de koffie/thee staat altijd klaar.

Parasols
DE SMID heeft meer, zoals een groot assortiment parasols. Van Glatz bijvoorbeeld, gemaakt in Zwitserland. "We hebben onlangs een workshop gehad in Zwitserland. Voor consumenten en horecabedrijven is dit een product van topkwaliteit." Ook verkopen ze schommelstoelen, kussens in allerlei kleuren en maten en veel buitenaccessoires. Op het gebied van tuinstoelen is er een ruim aanbod. Ook hier wordt geselecteerd op de mooiste modellen en beste merken. Eind maart komt er een shop-in-shop met de tuinmeubelen van Apple Bee. Wilt u uw tuin opruimen, dan kunt u binnenkort bij DE SMID terecht voor Biohort-producten. Van tuinkasten, hobbyboxen tot schuurtjes. "Alles van hoge kwaliteit, afkomstig uit Oostenrijk."

Barbecue
Barbecueën kan ieder jaargetijde, maar bij mooi weer natuurlijk helemaal. Voor barbecues, gereedschap en hoezen ben je bij DE SMID aan het juiste adres. Zo is er een shop-in-shop van het bekende barbecuemerk Weber. Een andere 'hardloper' is The Bastard, een kamado grill die geheel vervaardigd is uit industrieel keramiek. Hiermee kan je heerlijk koken, grillen, bakken, barbecueën, pizza bakken, stoven of roken het hele jaar door.

Fietsen
We noemden het al eerder: veel mensen stappen bij mooi weer op de fiets. Bij DE SMID vind je een groot aanbod elektrische fietsen, stadsfietsen, hippe- en stoere fietsen, kinderfietsen van Gazelle en Cortina. Er is ook een groot assortiment fietsaccessoires zoals fietstassen- en manden, fietsendragers en vele onderdelen. In de servicewerkplaats is iedere reparatie en onderhoud in goede handen. Alle fietsen worden compleet afgemonteerd en indien nodig thuisbezorgd.

Openingstijden
Maandag geopend van 12.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.smidlifestyle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant