Een eerdere editie van FUIF!
Een eerdere editie van FUIF!

Tafelronde 73 Oss presenteert finale-editie FUIF! voor het goede doel

Algemeen 405 keer gelezen

OSS | Het is bijna een traditie geworden: charity-event FUIF! in de Groene Engel. Met het jaarlijkse feest zamelt organisator Tafelronde 73 Oss geld in voor een lokaal goed doel. Op zaterdag 30 maart vindt het muziekevenement voor de tiende –en laatste– keer plaats. FUIF! maakt volgend jaar namelijk plaats voor een nieuw charity-event.

Tafelronde 73 Oss is een vereniging van ondernemende mannen. Naast het onderling delen van kennis en ervaring, zetten ze zich graag in voor goede doelen. De opbrengsten van FUIF! gaan dit jaar naar een bijzonder project in Speeltuin Elckerlyc aan de Anna van Schuurmanstraat in Oss. Daar wil het bestuur van de speeltuin een enorme boomhut realiseren die kinderen overzicht biedt over nieuwe werelden. Het wordt de kers op de taart van de uitbreidingen ter ere van het 25-jarig jubileum van de speeltuin.

Line-up
Door de jaren heen heeft FUIF! meer dan 10.000 bezoekers getrokken en meer dan 100.000 euro opgeleverd voor goede doelen. Ook de line-up van de finale-editie van FUIF! op zaterdag 30 maart liegt er niet om. Headliner PROOST! is een bekende naam in het muziekcircuit en DJ Ricky Corony zorgt voor herkenbare dansplaatjes. De bezoekers kunnen rekenen op een groot feest.

Charly Lownoise
Afsluiter van het feest is Charly Lownoise. Hij vervangt zijn kompaan Mental Theo die vanwege een optreden in de Verenigde Staten onverwacht heeft geannuleerd. Lownoise zal FUIF! dus letterlijk voorzien van een slotakkoord.

Sponsoren
Ondernemers die de finale-editie willen sponsoren, zijn van harte welkom. Ze kunnen kiezen uit verschillende sponsorpakketten tussen de 300 en 2000 euro. Daarbij zijn kaarten voor het evenement inbegrepen. Op de website www.tr73.nl/fuif19 is alle informatie over FUIF! te vinden. Lees hier ook meer over Tafelronde 73.

Een eerdere editie van FUIF!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant