Inge van der Heijden.
Inge van der Heijden. Foto: Peter Deconinck

Kaartverkoop voor Brabants Wielercafé start op 29 maart

Sport 349 keer gelezen

OSS | De kaartverkoop voor het Brabants Wielercafé op 8 mei in Oss start op vrijdag 29 maart 15.00 uur via www.groene-engel.nl. De sportieve avond is vaak snel uitverkocht. De komende editie zijn onder andere Inge van der Heijden, Gert Jakobs, Elis Ligtlee en Björn van der Doelen te gast.

Inge van der Heijden uit Schaijk is de kersverse wereldkampioen veldrijden bij de beloften. Nadat het Brabantse talent in 2018 al nationaal kampioen werd, kreeg zij afgelopen januari in Denemarken de regenboogtrui aangereikt. De jonge ploeggenote van Marianne Vos bij CCC-LivTeam heeft nu al genoeg om over te praten aan tafel bij Peet Kappen.
Gert Jakobs is oud-wielrenner en een bekend analist. Hij fietste altijd in dienst van de ploeg. De superknecht is een kopman als het gaat om het analyseren van de koers. Daarover én over zijn leven vol hoogte- en dieptepunten weet hij met passie, motivatie en humor te vertellen.
Elis Ligtlee werd in 2016 in Rio Olympisch kampioen op het onderdeel keirin bij het baanwielrennen. Daarnaast grossierde zij in gouden, zilveren en bronzen medailles op WK's en EK's. Na ups en downs miste Elis echter steeds meer het plezier en de motivatie om op topniveau te presteren. Met opgeheven hoofd neemt ze afscheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant