Komt u ook naar de Car Boot Sale?
Komt u ook naar de Car Boot Sale?

Nieuw Car Boot Sale seizoen begint op zondag 31 maart

Zakelijk 1.137 keer gelezen

OSS | We worden verblijd met de eerste lentezonnestralen. Daarnaast zien we ook de zwart-witte borden van de Car Boot Sale in de gemeente Oss weer verschijnen. Het Car Boot Sale seizoen begint op zondag 31 maart.

De verkopers zoeken hun spullen alvast bij elkaar en de kopers verheugen zich al op het lekker rondsnuffelen tussen de talloze koopjes die ter plaatse worden aangeboden in het natuurgebied van De Geffense Plas in Oss. De Car Boot Sale (kofferbakmarkt) in Oss is de grootste tweedehandsmarkt van Brabant en is inmiddels een begrip in Nederland. Mede door de naamsbekendheid en een uitgebreid mediapakket komen er niet alleen bezoekers uit heel Nederland maar ook uit Duitsland en België.

Aanmelden
Het principe Car Boot Sale is eigenlijk vrij eenvoudig. Je meldt je aan als verkoper op de website www.carbootsale.nl. Na het verkrijgen van een deelnemersnummer per e-mail kun je 's morgens op de dag van de Car Boot Sale tussen
7.00 uur en 8.00 uur het terrein op. Je stalt je spullen uit op een zelf meegebrachte tafel of grondzeil en de verkoop kan beginnen. Aan bezoekers geen gebrek.

Meer informatie
De volgende data zijn 21 april, 19 mei, 9 juni, 30 juni, 4 en 25 augustus en 22 september. De entree bedraagt 2,50 euro per persoon en kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Er is volop gratis parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.carbootsale.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant