Extra avondopenstelling Volksuniversiteit Oss.
Extra avondopenstelling Volksuniversiteit Oss.

Volksuniversiteit Oss ondertekent Taalakkoord

Zakelijk 181 keer gelezen

OSS | De wereld is volop in beweging en veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. Het is belangrijk voor werknemers om hierin mee te bewegen zonder belemmeringen op taalgebied.

Volksuniversiteit Oss heeft zich aangesloten bij het Taalakkoord. Dit akkoord wordt uitgevoerd door de Leerwerkloketten en is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De aangesloten partijen zetten zich in om laaggeletterdheid mee aan te pakken.

Functioneren
Communicatie, taal en digitale vaardigen zijn essentieel voor het goed kunnen functioneren en ontwikkelen van mensen in de maatschappij en het bedrijfsleven. Medewerkers die taalvaardig zijn, zijn beter inzetbaar en hebben meer zelfvertrouwen. Medewerkers zijn breder inzetbaar en instructies worden sneller begrepen.

Trainingen
Volksuniversiteit Oss biedt trainingen aan voor laaggeletterden (NT1) en Nederlands voor anderstaligen (NT2) individueel en in groepsverband. Kijk voor meer informatie over de trainingen op de website www.volksuniversiteitoss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant