Heijen is ontevreden over het vroege tijdstip van de wedstrijd tegen VVV'03 in Venlo. (archieffoto: Bas Delhij)
Heijen is ontevreden over het vroege tijdstip van de wedstrijd tegen VVV'03 in Venlo. (archieffoto: Bas Delhij)

Heijen-trainer Peter ten Haaf niet blij met VVV'03 en KNVB

Voetbal 849 keer gelezen

HEIJEN | Hoofdtrainer Peter ten Haaf van VV Heijen heeft op social media zijn ongenoegen geuit over het vroege aanvangstijdstip van de wedstrijd die zijn ploeg op donderdag 11 april moet spelen bij VVV'03 in Venlo. "Ondanks herhaaldelijke verzoeken aan VVV'03 en KNVB wordt geen medewerking verleend tot verzetten tijdstip of een andere datum", aldus Ten Haaf.

"Mijn spelers werken en studeren en hebben die dag tentamens. We trappen om half zeven af. Dat betekent dus 16.15 uur verzamelen. Een deel van mijn spelers mist hierdoor de wedstrijd. Dat kan toch nooit de bedoeling zijn op vierde klasse-niveau?"
Heijen heeft VVV'03 verzocht of de wedstrijd naar een later tijdstip verschoven kon worden, omdat de Venlonaren beschikken over een verlicht veld. VVV'03 voelt echter niets voor een later tijdstip. "De reistijd naar Venlo, studie, werk et cetera is gewoon een probleem. VVV'03 zegt nee en de KNVB zegt vervolgens: 'Ok, dan niet.' Ik zou me als organisatie hard maken voor een acceptabele oplossing... Maar helaas."
VVV'03 is hekkensluiter in de vierde klasse G en heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. Heijen heeft nog een kleine kans om nacompetitievoetbal voor promotie naar de derde klasse. Heijen gaat komende zondag op bezoek bij Oostrum. Die ploeg werd afgelopen zondag nog met 4-1 verslagen door de mannen van Ten Haaf. 

Nawoord: VV Heijen is inmiddels opnieuw met VVV'03 in gesprek om te kijken of er een oplossing gevonden kan worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant