De korfballers van DOT Oss.

DOT boekt nuttige overwinning in Diemen

Sport 396 keer gelezen

DIEMEN | KV Dot heeft de uitwedstrijd bij DKV Victoria winnend afgesloten. Na een 11-14 ruststand wonnen de Osse korfballers uiteindelijk met 22-26. Het was de laatste zaalwedstrijd van dit seizoen.

"Het was een rommelige wedstrijd tegen een hardwerkende tegenstander. Begin eerste helft liepen we even achter de feiten aan, maar halverwege de helft hadden we dat weer rechtgebreid. Verder zijn we niet meer in gevaar geweest. Een nuttige overwinning", aldus trainer Jan Steffens. Wouter Jansen van Aanholt was goed op dreef met zeven treffers. Martijn van de Ouderaa (6), Wouter van Aanholt (4), Yvette van Buren (2), Cas Husterman (2), Mara van de Westerlaken (2), Michel Heesbeen, Femke Hoedemakers en Jitske de Vries scoorden ook. Joris van Aanholt keerde terug na een enkelblessure.

Het zaalseizoen wordt door DOT zo afgesloten met een derde plaats en goede moed voor het tweede helft veld, waar nog de nodige punten gewonnen moeten worden.