Toerwielertocht door de Meierij met ook Ladies Ride op 7 april
Toerwielertocht door de Meierij met ook Ladies Ride op 7 april

Toerwielertocht met ook Ladies Ride op 7 april

Sport 115 keer gelezen

HEESCH | Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch houdt op zondag 7 april haar jaarlijkse voorjaarsklassieker Toch(t) Effe Weg voor wielertoeristen. Het parcours voert over landelijke wegen door de Meierij. De route is volledig uitgepijld. De afstand is naar keuze 75 of 100 kilometer.

Inschrijven kan van 7.30 tot 9.00 uur bij de startlocatie 't Tunneke aan 't Dorp 148 i Heesch. NTFU-leden kunnen met hun pas inschrijven via 'scan en go'. NTFU-leden betalen 3 euro, niet-leden 4 euro.

Ladies Ride
Om 9.00 uur start de Ladies Ride. Alle sportieve vrouwen met een racefiets kunnen aansluiten bij één van de damesgroepen van TWC De Voorsprong voor een groepstocht over het parcours van 75 kilometer. Afhankelijk van het aantal dames worden er snelheidsgroepen gevormd.

Toertochten fietsen
TWC De Voorsprong uit Heesch is een toerwielerclub en biedt iedereen met een racefiets de mogelijkheid om in groepsverband tochten te fietsen. Op dit moment kent de club acht fietsgroepen waaronder twee damesgroepen. Iedere groep fietst met een eigen afstand en snelheid zodat een ieder op een passend niveau kan fietsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant