Visspeciaalzaak Van Bakel in het Osse centrum.
Visspeciaalzaak Van Bakel in het Osse centrum.

Visspeciaalzaak Van Bakel viert vijfjarig bestaan in Osse centrum met acties

Zakelijk 1.070 keer gelezen

OSS | Visspeciaalzaak Van Bakel is deze week vijf jaar gevestigd in het Osse centrum en viert dat met de klanten. Tot en met komende zaterdag 6 april zijn er vijf acties (kijk daarvoor in Weekblad Regio Oss) voor vijf euro. "We hopen hier nog vele jaren te mogen werken", aldus eigenaar Harold van Bakel.

De vijf jaar zijn voorbij gevlogen. ''Een geweldige periode waar ik met een uitstekend gevoel op terugkijk", zegt Van Bakel. Het bevalt hem en de rest van het team uitstekend op Terwaenen. "Een perfecte locatie dichtbij een groot parkeerterrein. Terwaenen is een straat met leuke en diverse winkels. Het is erg fijn om in het Osse centrum te zitten; er gebeurt hier veel en de toekomst ziet er goed uit."

Uniek
Visspeciaalzaak Van Bakel heeft een ruim assortiment aan verse vis en staat voor producten van topkwaliteit. "We maken bijvoorbeeld de kibbeling en lekkerbek van kabeljauw. We zijn daarin uniek in Oss en wijde omgeving. De maaltijden, salades en visschotels maken we allemaal zelf, net als de marinades en de sauzen. Uiteraard werken we alleen met verse producten." In vijf jaar tijd heeft de winkel een grote klantenkring opgebouwd. "Nog steeds zien we wekelijks nieuwe gezichten in de winkel. Mensen komen voor onze overheerlijke producten en ze krijgen er advies en uitleg over hoe ze de vis moeten bereiden. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel."

Meer informatie
De zaak is bereikbaar via (0412) 65 65 35 of info@visspeciaalzaakvanbakel.nl. Meer info op www.visspeciaalzaakvanbakel.nl. Op dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 18.30 uur, donderdag van 09:00 tot 21.00 uur en zaterdag van 08:00 tot 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant