Afbeelding

TOP Oss en FC Volendam maken er een slaapverwekkend duel van

Voetbal 239 keer gelezen

OSS | TOP Oss en FC Volendam slaagden er vrijdag niet in om het publiek te vermaken. In het vissersdorp eindigde het duel eerder dit seizoen in 0-0 en ook in Oss bleef de brilstand op het bord staan.

Nee, best was het duel in het Frans Heesen Stadion niet. TOP Oss -waar topschutter Huseyin Dogan vanwege een schorsing ontbrak- kreeg in de beginfase nog wel een kans via Enzo Stroo (oud-speler van de Volendammers), maar verder was het erg tam wat de ploeg van trainer Klaas Wels liet zien. De Volendammers waren gevaarlijker. Trainer Hans de Koning -met een verleden in Oss- zag dat zijn team enkele goede kansen liet liggen om drie punten te pakken. Eén keer scoorden de Volendammers, maar die goal werd afgekeurd omdat de voorzet achter geweest zou zijn.

Play-offs
Het beoogde ticket voor de play-offs is geen zekerheidje. De Ossenaren staan negende op de ranglijst, maar het gat met de ploegen eronder en erboven is maar klein. Het programma de komende weken is pittig. Volgende week zondag uit naar Sparta en daarna volgt een uitwedstrijd bij Roda JC en een thuisduel met Go Ahead Eagles. TOP Oss sluit af met FC Dordrecht thuis en Helmond Sport uit. Vijf finales nog.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant