XTC-pillen. (Foto: Facebook politie Oss)
XTC-pillen. (Foto: Facebook politie Oss)

Doorzoekingen na ramkraak in Heesch zorgen voor drugs- en wapenvondst

112 3.140 keer gelezen

SCHAIJK/HEESCH | De politie heeft afgelopen vrijdag twee doorzoekingen verricht in chalets op camping de Maashorst in Schaijk. De onderzoeken vonden plaats in verband met het onderzoek naar de ramkraak op de Primera-vestiging aan de Schoonstraat in Heesch op maandag 1 april.

Bij de ramkraak liep het pand veel schade op. Binnen werden tientallen sigarendoosjes meegenomen. Agenten hielden enkele uren na de ramkraak drie verdachten aan in een woning in Heesch. De buit werd ook in dit huis aangetroffen. De drie verdachten stond afgelopen donderdag voor de rechter-commissaris en blijven nog zeker 14 dagen langer vastzitten.

Onderzoek
Bij de doorzoekingen in Schaijk werden in één chalet twee vuurwapens gevonden. Ook lag er een grote hoeveelheid cocaïne, contant geld en werd er vuurwerk ontdekt. De bewoonster is aangehouden. In het andere chalet troffen agenten zo'n 5.000 XTC-pillen aan, 1200 gram MDMA en delen van een politie-uniform. Het onderzoek wordt voortgezet. Er wordt ook onder andere onderzoek gedaan naar een woninginbraak, de diefstal van een BMW en heling van fietsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant