Glenn Coldenhoff. (Foto: Bavo Swijgers). www.coldenhoff.nl
Glenn Coldenhoff. (Foto: Bavo Swijgers). www.coldenhoff.nl

Wereldtop aan de start in de Dutch Masters of Motocross in Oss

Sport 538 keer gelezen

OSS | De Dutch Masters of Motocross gaat op zondag 14 april opnieuw van start op circuit De Witte Ruysheuvel in Oss. In eerste instantie zou het kampioenschap van start gaan in Axel maar door het slechte weer kon deze wedstrijd niet doorgaan.

De wereldtop zal aan de start komen op het circuit van Oss. Zowel in de 250 als in de 500 klasse zullen vele Grand Prix-toppers voor de eerste punten van het kampioenschap gaan strijden. Glenn Coldenhoff uit het nabij gelegen Heesch rijdt in Oss een thuiswedstrijd. Coldenhoff komt uit voor het Standing Construct KTM team en zal zijn teammaten Max Anstie en Ivo Monticelli meenemen naar de wedstrijd. Coldenhoff is aan het terugkomen van een blessure en hoopt in Oss voor een eerste podiumplaats van dit seizoen mee te kunnen strijden.

Raivo Dankers
Ook Raivo Dankers is woonachtig in Heesch. Hij werd vorig jaar tweede in de 125cc klasse en heeft nu de overstap gemaakt naar de 250 klasse. De rijder van Hutten Metaal Yamaha Racing maakte onlangs zijn Grand Prix debuut in de MX2 klasse en zal in Oss zijn eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross rijden in de 250 klasse. Ook Ivano van Erp uit Oss is een thuisrijder. Van Erp werd in 2017 wereldkampioen 65cc en behoort tot de talenten van de toekomst. Hij won onlangs de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Mill. Meer informatie over de Dutch Masters of Motocross op www.motorcluboss.nl en www.dutchmastersofmotocross.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant