Het Frans Heesen Stadion.
Het Frans Heesen Stadion.

Scholieren bedwingen 350 traptreden tijdens Talentencampus Urban Run

Sport 369 keer gelezen

OSS | De eerste editie van de Talentencampus Urban Run vindt plaats op vrijdag 10 mei. Tijdens deze run zullen scholieren van Het Hooghuis en het Maaslandcollege een uitdagend parcours afleggen op de Talentencampus in Oss. De Talentencampus Urban Run wordt gehouden tijdens het evenement School voor Hart. Leerlingen mogen gratis meedoen, aanmelden via www.hethooghuis.nl/urbanrun.

Tijdens de Talentencampus Urban Run zullen de deelnemers een obstakelparcours afleggen op de Talentencampus. Het parcours heeft een lengte van 2,5 kilometer en bestaat uit twee rondes die de deelnemers dwars door gebouwen, over trappen en door het Frans Heesen Stadion brengt. Gedurende de run overbruggen de deelnemers 50 meter hoogteverschil en moeten er 350 traptreden worden bedwongen. De run start om 13.30 uur op de Nelson Mandelaboulevard ter hoogte van de ingang van Fitland.

School voor Hart
Tijdens School voor Hart worden er in de ochtend en middag reanimatietrainingen gegeven in de sporthallen. School voor Hart is een initiatief van Lionsclub Oss de Maashorst in samenwerking met Het Hooghuis, Maaslandcollege, Sport Expertise Centrum, Talentencampus en Rabobank Oss Bernheze. School voor Hart wil reanimatietrainingen mogelijk maken in het onderwijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant