Gouden Oogappel.
Gouden Oogappel.

Gouden Oogappel voor Roy Thijssen

Algemeen 1.033 keer gelezen

OSS | Roy Thijssen kreeg zaterdagmiddag een Gouden Oogappel. Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk voor meerdere organisaties. Wethouder Thijs van Kessel reikte de onderscheiding uit.

Thijssen is voorzitter van Stichting Hart Voor Live Muziek. Deze stichting organiseert de evenementen Rockronde Oss en Bourgondival Van Streek. Ook is Roy initiatiefnemer én beheerder van het platform HartvoorOss.nl. Met dit platform zet hij zich belangeloos in voor Oss en de Ossenaren, op wat voor manier dan ook. Goede doelen kunnen rekenen op de steun van Roy met zijn Messentrekkerbier, de kinderboeken van Ossy en met Muziek op Woensdag in cultuurpodium De Groene Engel. Naast deze initiatieven helpt hij verschillende Osse organisaties met grafische ontwerpen voor hun vereniging of evenement. 

Gouden Oogappel
De onderscheiding is een gouden speld in de vorm van een appel, uitgevoerd in geel- en witgoud. Linksboven is de vorm van een oog uitgesneden met daarin een 0.03 karaat witte diamant. De uitreiking van de Oogappel gaat vergezeld van een oorkonde, een cheque van 250 euro en een taart. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant