Huseyin Dogan na een doelpunt.
Huseyin Dogan na een doelpunt. Foto: Hans van der Poel

Dogan: 'Ik kan alleen excelleren dankzij mijn ploeggenoten'

Voetbal 423 keer gelezen

OSS | TOP Oss zette afgelopen zondag een reuzenstap richting play-offs dankzij een 1-4 overwinning op Sparta Rotterdam. Een stunt? "Nee, als je dat vijf keer eerder in een seizoen hebt laten zien, kun je daar moeilijk over spreken", aldus Huseyin Dogan.

Dogan was zelf met twee goals verantwoordelijk voor de 1-3 en 1-4. Mooi voor de 25-jarige aanvaller die een verleden bij Sparta Rotterdam heeft. "Prachtig dat we ons weer laten zien tegen zo'n mooie club in een groot stadion. Vooral de tweede helft was het heerlijk voetballen. Wel jammer dat we het dit seizoen een aantal keer hebben laten liggen tegen de wat kleinere ploegen. Ik heb er geen verklaring voor. Feit is wel dat de grotere clubs het spel maken en dat ligt ons wel."

Schaakwedstrijd
TOP Oss bezet door de winst de achtste plaats. Het gat met de ploegen eronder is echter klein. Er wachten nog vier finales voor de Ossenaren, met om te beginnen vrijdag Roda JC uit en vervolgens op maandag thuis tegen Go Ahead Eagles. "Roda JC heeft maar een puntje minder, dus het is een belangrijke wedstrijd. Ik verwacht twee afwachtende ploegen, een schaakwedstrijd. We gaan naar Limburg om alles te geven en drie punten mee te nemen naar Oss. En we hebben ook iets recht te zetten tegen Roda JC na onze eerdere 0-5 nederlaag."

Toekomst
Dogan staat met achttien treffers hoog op de topscorerslijst van de Keuken Kampioen Divisie. Een vertrek uit Oss lijkt aanstaande. "Ik ben transfervrij en sta open voor een mooie club. Maar ik focus me op TOP Oss en weet nog niet hoe mijn toekomst eruit ziet. Ik kan ook alleen maar excelleren dankzij de ploeg. Alle credits moeten naar mijn ploeggenoten."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant