Afbeelding

Leeuwinnen Voetbalfestival bij voetbalvereniging Nooit Gedacht

Voetbal 238 keer gelezen

De Jacht van de OranjeLeeuwinnen gaat door, nu op het WK in Frankrijk. Daarom organiseert de KNVB, samen met verenigingen, een Leeuwinnen Voetbalfestival in alle regio's in Nederland. Op woensdag 8 mei vindt het Leeuwinnen Voetbalfestival plaats bij voetbalvereniging Nooit Gedacht in Geffen.

Voor ieder meisje dé kans om samen met de andere meiden te voetballen en plezier te maken. Naast al het voetbalplezier leer je ook nog eens samenwerken en Leeuwinnen-trucs. Zo kun je met je vriendinnen deelnemen aan allerlei voetbalspellen. Het Leeuwinnen Voetbalfestival is voor alle meiden van 10 tot en met 15 jaar, lid of geen lid van een voetbalvereniging.

Nooit Gedacht
De activiteit bij Nooit Gedacht aan de Pastoor van de Kampstraat 34 in Geffen op 8 mei start om 15.30 uur en zal omstreeks 18.30 uur eindigen. Deelnemers kunnen zich melden vanaf 15.00 uur. Er is plaats voor maximaal honderd meiden.

Inschrijven
Deelname is gratis. Voetbalsters moeten hun eigen sportkleding en sport- of voetbalschoenen meenemen. Inschrijven kan op de website www.knvb.nl/leeuwinnenfestival.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant