Luuk Buijs wint zevende editie van PaasHazes
Luuk Buijs wint zevende editie van PaasHazes

Luuk Buijs wint zevende editie van PaasHazes

Algemeen 1.433 keer gelezen

OSS | Vijftien Osse artiesten deden eerste paasdag mee aan Paashazes & Friends. Het evenement werd door CV 't Ken Net georganiseerd in H32.

De organisatie kijkt tevreden terug. "We hadden een aantal nieuwkomers dit jaar, die goed in de smaak vielen", aldus Nick Wittenberg. "Luuk Buijs, van origine Amsterdammer, is er zo een. Hij heeft als lookalike van de oude Hazes een ontzettend goede performance neergezet. Dat weet het publiek te waarderen. De Paashazes trofee was dit jaar dan ook terecht voor deze nieuwkomer." Bram van de Ven werd tweede en Robert den Brok sloot als derde de finale.

Volgend jaar
Het was de zevende editie van Paashazes. De organisatie kijkt alweer uit naar de achtste editie. "Vanaf Oud op Nieuw gaan we rustig aan op zoek naar onze deelnemers", vult Thijs Ruijs aan. Als man achter de schermen legt hij zijn oren wel het hele jaar door te luister. Als hij dan een talent in de dop hoort worden naam en telefoonnummers opgeschreven. "We merken dat steeds meer mensen weten dat we dit doen. We krijgen vaak tips binnen en ook de deelnemers zelf komen steeds vaker naar ons toe."

Bram van de Ven werd tweede bij PaasHazes.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant