De korfballers van DOT Oss.

Zwaarbevochten overwinning van DOT in Zevenaar

Sport 371 keer gelezen

ZEVENAAR | Kv DOT heeft tijdens het Paasweekend een 21-24 overwinning geboekt op De Zwaluwen. De Ossenaren begonnen sterk en namen al snel een 1-4 voorsprong. Maar de thuisploeg kwam daarna terug in de wedstrijd door fouten in de Osse defensie.

De Zwaluwen kwam zelfs op voorsprong, maar voor rust kon DOT het gaatje dichten en met een 12-14 gaan rusten. Na rust sloeg DOT een gat van vier treffers. Toch was De Zwaluwen nog niet verslagen, want ze kwamen terug tot 16-17. Uiteindelijk liepen de bezoekers uit naar 21-24. Trainer Jan Steffens: "Een zwaarbevochten overwinning. De spelers zijn vol doorgegaan, dat was onze kracht. Hopelijk houden we deze kracht vast tot de laatste wedstrijden zodat we het seizoen goed en positief kunnen afsluiten." Wouter Janssen Venneboer was met acht treffers topscorer. Michel Heesbeen maakte er zes, Lesley Abrahams en Wouter van Aanholt drie, Femke Hoedemakers twee en verder scoorden Yvette van Buren, Jitske de Vries en Mara Westerlaken.