De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers.

'Producten in de nieuwe bakkerij worden nog beter'

Zakelijk 674 keer gelezen

'Voor iedere ondernemer is elk jaar een enerverend jaar. Er gebeuren dingen die je vooraf niet aan zag komen. En dat is natuurlijk ook wat het ondernemer zijn zo leuk maakt: altijd in beweging zijn.

Maar ja, wat wij zeker wisten is dat 2019 een zeeeeer bewogen jaar zou gaan worden. En nu staan een paar grote stappen zo ineens voor de deur. Heel veel uren aan voorbereiding, gesprekken en plannen gingen eraan vooraf en nu zijn we bijna zover dat we eigenlijk haast niet kunnen wachten om die laatste stappen te zetten. De nieuwe bakkerij is bijna klaar en op 18 mei aanstaande gaat de grote verhuizing plaatsvinden. Deze dag gaan we onze bakkerij (dus nog niet onze winkel) in Oss verlaten en zullen we vanaf maandag 20 mei bakken in onze fonkelnieuwe bakkerij. Ja, een flinke operatie wordt dat maar ook een uitdaging. Vanaf deze dag gaan we alle producten die gebakken moeten worden, maken in deze bakkerij en gaan we alle patisserie maken in onze locatie in Heesch. En vele mensen vragen mij: verandert er verder nog iets dan? Nou, voor ons veel want eindelijk hebben we dadelijk meer ruimte …en dat kwamen we erg veel te kort. Maar qua product natuurlijk niet. Sterker nog, deze zullen alleen maar beter worden omdat de omstandigheden in onze nieuwe bakkerij vele malen beter zijn om dat perfecte brood te maken. Door dit alles heen loopt ook even de aanstaande verhuizing van onze winkel naar De Ruwert in Oss. Ook daarmee zijn we volop bezig en zal het pand de komende weken gereed worden gemaakt voor onze komst. Na 45 jaar zullen we dus vertrekken uit De Heihoek maar in de Ruwaard blijven wilden we sowieso en dat is gelukt. We ontvangen echt zo veel hartverwarmende reacties van onze klanten dat we natuurlijk hopen dat u allen met ons mee verhuist!' Mensen vragen ook vaak of het niet moeilijk is om de plek te verlaten waar alles met onze ouders begonnen is.  Ik vind het zo jammer dat ze dit niet meer kunnen zien en meemaken maar één ding weet ik wel zeker: zij hadden exact hetzelfde gedaan. Doe wat je moet doen, wat goed is voor het bedrijf. Dat is ons ook met de paplepel ingegoten. Tot slot: komt er een open dag? Reken maar! We kunnen niet wachten het u allemaal te laten zien. Noteer 6 oktober maar in uw agenda, dan zal de nieuwe bakkerij voor iedereen te zien zijn. Nu de laatste loodjes…maar die wegen niet zwaar.'

Bart Lamers,
De Bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant