Afbeelding

'Geweldig jubileum dankzij al onze gewaardeerde klanten'

Zakelijk 699 keer gelezen

Sinds 1960 is Slijterij Caves Hubert op het Titus Brandsmaplein 20 een begrip in Oss. Al bijna 60 jaar weten de klanten de weg naar de slijterij te vinden.

De slijterij is in de loop der jaren getransformeerd naar een slijterij/wijnhandel waar de klant voor niet alleen voor een mooie fles wijn of borrel komt maar ook voor complete feesten en partijen inclusief de verhuur van partybenodigdheden. In 2015 heeft Jurgen Zeegers de slijterij overgenomen. Dit was een logische stap aangezien hij al jaren als bedrijfsleider van Caves Hubert de drijvende kracht was. Hij heeft er met passie, vakmanschap en persoonlijkheid een winkel van gemaakt waar eenieder zich nog meer thuis voelt. De klant centraal stellen zit in het DNA van Zeegers. Dit doet hij inmiddels 25 jaar vol trots in de slijterij. Zeegers: "Ter gelegenheid van dit jubileum zullen we de aankomende jubileummaand onze nieuwe exclusieve voorjaarswijnen die we hebben opgenomen in ons assortiment aanbieden met aantrekkelijke jubileumkortingen. Deze wijnen staan tijdens de jubileummaand mei in de winkel klaar om kennis mee te maken. Laat u verrassen en loop binnen en maak kennis met deze pareltjes."

Vakkennis
"Persoonlijkheid, een stapje meer zetten, assortiment en vakkennis heeft gemaakt dat wij terugkijken op dit geweldige jubileum. Dit alles dankzij al onze gewaardeerde klanten. Wij danken dan ook al onze klanten voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Of u nu een drankje zoekt voor bij het diner, BBQ, gezellig met vrienden, of gewoon op de bank. Wij hebben alles in huis. Ook voor feesten, partijen en evenementen zijn wij uw betrokken partner."

Jurgen Zeegers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant