Het clubhuis van TTV Return.
Het clubhuis van TTV Return.

Wie doet er mee aan het tafeltennisbedrijventoernooi?

Sport 130 keer gelezen

OSS | Wie durft mee te doen met het tafeltennisbedrijventoernooi? Iedereen heeft wel eens gepingpongd. Maar tafeltennissen is net iets meer dan dat. Bij de bedrijfstafeltennistoernooien, die de Osse tafeltennisvereniging Return in het voor- en najaar organiseert, is de drempel erg laag. Met een team van vier collega's vorm je al een bedrijfsteam.

Tafeltennisvereniging Return probeert zo goed mogelijk om spelers van gelijke sterkte tegen elkaar te laten tafeltennissen. Op vrijdagavond 10 mei wordt het bedrijventoernooi gehouden in het tafeltenniscentrum aan de Amsteleindstraat 108A in Oss. Het tafeltennistoernooi begint om 20.00 uur. Om 19.15 uur is de zaal al open om in te spelen.

Gezelligheid
"Er zijn altijd een aantal vaste teams van bedrijven die meedoen. Maar het zou sportief zijn als zich weer een paar nieuwe tafeltennisteams van bedrijven aanmelden. De bedrijventoernooien bij Return hebben een groot gezelligheidsgehalte. Meedoen is belangrijker dan winnen", meldt TTV Return. "Voor de kosten hoeft men het niet te laten. Een hele avond speelplezier voor slechts 6 euro per persoon."

Meer informatie
Kijk op de website www.ttvreturn-oss.nl voor alle informatie of bel naar telefoonnummer (0412) 63 35 76. Inschrijfformulieren zijn af te halen in het clubhuis van Return.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant