De ondernemers voor de volledig verbouwde zaak.
De ondernemers voor de volledig verbouwde zaak.

Nieuwe Gérard Peters, keurslager valt in de smaak

Zakelijk 2.173 keer gelezen

OSS | Gérard Peters, keurslager opende afgelopen maandag weer de deuren in Winkelcentrum De Ruwert. De speciaalzaak ging vanaf Koningsdag dicht en vervolgens is er tot vrijdag dag en nacht keihard gewerkt. "Het resultaat is prachtig geworden", aldus ondernemer Gérard Peters.

De wens om de hele winkel te verbouwen was al langer een wens van Gérard Peters. Onlangs is alles uit het pand gehaald, zoals de meterslange toonbank. Alles werd gesloopt, alleen de vloer en de tegels werden gespaard. In het vernieuwde pand is er drie meter extra toonbank en meer ruimte voor zelfbediening. De ovens zijn naar achteren verplaatst en er is een groot kookeiland. Ook is alle apparatuur vernieuwd. Qua koelingen is gekozen voor de nieuwste, duurzaamste technieken. "Het pand is splinternieuw en we werken met de modernste apparaten ter wereld. Maar onze klanten kunnen blijven rekenen op het vertrouwde concept/recept en de warme sfeer en nostalgie. We blijven de vleesspecialist. En natuurlijk staan de bekende gezichten weer achter de balie. Want dat is toch wat we heel vaak terughoren: we hebben een ontzettend leuk, gastvrij en deskundig team."

Presentatie
Door de verbouwing is de ruimte toegenomen en kan het aanbod van de verse producten nog beter worden gepresenteerd. Het aanbod aan grillspecialiteiten wordt verder uitgebreid, net als de barbecueproducten, kant-en-klaar maaltijden, vleeswaren en vleesspecialiteiten. Er wordt meer ingezet op live cooking, dat zorgt voor meer beleving. "Onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Uiteraard is alles vers. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook belangrijk. Zeker twintig jaar geleden zijn we die weg al ingeslagen en we blijven ons ontwikkelen. De klanten willen weten wat ze eten, waar het vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt met geen of zo min mogelijk allergenen. We werken veelal met regionale leveranciers."

Lees woensdag meer in Weekblad Regio Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant