Dennis Zeegers. (Foto: Ronald Goudberg)
Dennis Zeegers. (Foto: Ronald Goudberg)

'Mooi assortiment om iedereen te blijven bedienen'

Zakelijk 447 keer gelezen

'Zo zie je maar hoe verwend we vorig jaar waren met de vroege intrede van het mooie weer, nu laat het nog even op zich wachten. Na een prachtig Paasweekend is het even wat minder geweest, maar zoals het zich laat aanzien kunnen we ons vanaf volgende week weer gaan opmaken voor mooi weer en gaan we ons richten op het nieuwe bbq-seizoen.

De kruidenleveranciers hebben niet stilgezeten. Allemaal nieuwe kruiden en marinades die we kunnen uitproberen, zodat we weer wat nieuwe smaken kunnen voorzetten. Dus nog meer variaties voor al dat mooie vlees, zodat we kunnen blijven verrassen. Naast ons vlees van Pork Best en Beef Best van Van Den Berg Vleesexperts gaan we dit seizoen ook iets uitgebreider vegetarische producten voor de bbq voeren. De vraag hiernaar wordt steeds groter en om iedereen te kunnen blijven bedienen hebben we ook hiervoor een mooi assortiment uitgekozen. Ook hebben we een nieuwe folder samengesteld welke te bekijken is op www.slagerijariezeegers.nl. Naast ons gewone salade- en sauzenbuffet hebben we nu ook een Spaans salade en sauzenbuffet. Dit is super te combineren met onze Pinxos bbq. Maar ook voor de 'gewone' bbq kunt u natuurlijk ook nog steeds bij ons terecht.
Afgelopen 1 mei bestond onze slagerij alweer 39 jaar, dus het komende jaar gaan wij ons opmaken voor een mooi feest. Ook het winkelcentrum bestaat volgend jaar 40 jaar, dus dubbel feest. Tal van activiteiten zullen er georganiseerd gaan worden, om iedereen mee te laten delen in de feestvreugde. Komende week is er weer een overleg gepland met al de winkeliers om de ideeën te bespreken en te kijken wat er allemaal mogelijk is. We gaan er een mooi feest van maken. We zien u graag op Winkelcentrum Ussen.'

Dennis Zeegers, Slagerij Arie Zeegers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant