Ook dit jaar wordt er weer volop gevoetbald tijdens het SDDL Feestweekend.
Ook dit jaar wordt er weer volop gevoetbald tijdens het SDDL Feestweekend.

Feestavond en toernooi tijdens SDDL Feestweekend

Sport 922 keer gelezen

DEMEN | De 22ste editie van het SDDL Feestweekend wordt zaterdag 8 en zondag 9 juni gehouden. Het 5x5 voetbaltoernooi is al jarenlang een begrip in de omgeving, maar ook de rest van het programma is volgens de organisatie meer dan de moeite waard.

Op zaterdag 8 juni zal er om 13.30 uur een nieuw onderdeel georganiseerd worden: Expeditie SDDL. Teams van vier personen nemen het tegen elkaar op om te kijken wie de beste Robinson-skills heeft. Het komt aan op kennis, kracht, samenwerken en behendigheid. Het is geschikt voor alle leeftijden en teams kunnen zich onder vermelding van de teamnaam- en leden via e-mailadres expeditiesddl@gmail.com aanmelden. Om 20.30 uur gaat de feesttent open voor een optreden van de populaire coverband Jetset Live! Een aantal jaar geleden hebben ze de boel al eens op z'n kop gezet en de organisatie is verheugd dat ze tijdens hun tour dit jaar Demen nog een keer aandoen.

Voetbaltoernooi
Op zondag 9 juni zal het grootste 5x5 voetbaltoernooi van de omgeving weer plaatsvinden. De inschrijvingen stromen al binnen, dus als je wilt deelnemen kan dit door je aan te melden via sddltoernooi@gmail.com. Er wordt in de categorieën jeugd (10-15 jaar), dames, heren en 35+ gestreden om de prijzen. De eerste wedstrijden starten om 9.30 uur, om 18.00 uur zijn alle finales gespeeld. Naast sportief vermaak op het veld is er een groot terras, een mini-kermis en een foodcourt. Nadat het toernooi is afgelopen zal volgens traditie de Fancy Fair beginnen waarbij prijzen te winnen zijn. De populaire zanger John West geeft een optreden. Daarnaast komen ook de Smèrrig Diskjochies een bezoekje brengen aan de feesttempel in Demen. De entree is op zondag gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant