Tijdens het Oudercafé kun je praten over onder andere opvoedkundige thema's.
Tijdens het Oudercafé kun je praten over onder andere opvoedkundige thema's.

Leuke anekdotes en nuttige tips tijdens Oudercafé

Algemeen 466 keer gelezen

OSS | Bibliotheek Oss houdt woensdag 22 mei een Oudercafé. Dit is een gezellige ochtend waar kinderen (samen) kunnen spelen en ouders elkaar tijdens de koffie of thee vrijblijvend kunnen ontmoeten. Een ideale gelegenheid om te praten over opvoedkundige thema's, (borst)voeding, dragen en draagdoeken of slapen.

Wellicht ontmoet je iemand die er ervaring mee heeft en leuke anekdotes kan vertellen of nuttige informatie met je kan delen. Het oudercafé is van 10.00 tot 12.00 uur op de tweede etage van de Bibliotheek.

Spreker
Tijdens deze bijeenkomsten worden sprekers uitgenodigd om over een bepaald thema te vertellen. Op woensdag 22 mei sluit een kinderfysiotherapeut van Praktijk Jacq. Smolders aan bij het Oudercafé. Niets gaat zo snel als de ontwikkeling van het jonge kind. Als er in de ontwikkeling iets stagneert, iets niet vanzelf gaat of als er problemen optreden op gebied van beweging dan kan een kinderfysiotherapeut advies geven.

Kraamverzorgende
Bij elk oudercafé sluit Jacqueline Goes aan om vragen te beantwoorden. Zij is ruim tien jaar lang werkzaam als kraamverzorgende en heeft zich gespecialiseerd in nazorg binnen gezinnen waar een kindje geboren is. Op woensdag 26 juni (het volgende Oudercafé) is een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau aanwezig om wat te vertellen over gezonde voeding voor kinderen. Je kunt hier met al je vragen over voeding terecht.

Meer informatie
Het oudercafé in de Bibliotheek Oss is van 10.00 tot 12.00 uur. Toegang is gratis, koffie en thee staan klaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant