Verkoop van spullen voor Stichting Energy4All

Algemeen 242 keer gelezen

RAVENSTEIN | Het Kunstenaars Collectief Ravenstein e.o. (KuCoRa) opent zaterdag 1 en zondag 2 juni van 11.00 tot 17.00 uur de deuren van haar atelier voor het publiek. Het atelier is gevestigd in de voormalige school van Het Hooghuis aan de Middingstraat 1 in Ravenstein.

Het Kunstenaars Collectief heeft de beschikking over voldoende ruimte voor de diverse kunstdisciplines zoals onder andere schilderen, beeldhouwen en boetseren, beoefend door de leden van het Collectief. Tijdens de open dagen zijn leden aanwezig.

Stichting Energy4All
In hetzelfde gebouw is een ruimte in gebruikte goederen gevestigd, die worden verkocht. De opbrengst is bestemd voor Stichting Energy4All. Wekelijks worden in Nederland kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. 70 procent van de kinderen wordt niet volwassen en 50 procent wordt niet ouder dan 10 jaar. In Nederland leven honderden patiënten met een stofwisselingsziekte en is er nog geen behandeling om deze kinderen te redden. Afgelopen jaren zijn er belangrijke stappen gezet die hebben geleid tot een grote doorbraak in het onderzoek, maar er is meer geld nodig.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant