Archieffoto
Archieffoto

Inschrijven voor Avondvierdaagse kan bij Basisschool Sterrebos

Algemeen 489 keer gelezen

OSS | KAKO houdt van maandag 3 tot en met donderdag 6 juni de Avondvierdaagse. Inschrijven kan op zaterdag 18 en 25 mei van 10.00 tot 12.00 uur bij Basisschool Sterrebos aan de Verdistraat 79 in Oss.

De afstanden van de Avondvierdaagse zijn 5, 10 en 25 kilometer. Wegens gebrek aan belangstelling zijn de 15 kilometer routes vervallen. Aan de Avondvierdaagse doen niet alleen veel scholieren mee. "Er wordt gedurende het hele jaar veel gewandeld in en rondom Oss. Als training voor grote wandeltochten, voor de conditie of gewoon voor het plezier. De Avondvierdaagse in en rondom Oss is een mooi wandelevenement om vier dagen achtereen samen met plaatsgenoten te doen", aldus de organisatie. "Wij verwachten van ouders/begeleiders die meelopen met één of meer kinderen dat deze zich ook in schrijven als deelnemer of begeleider. We willen de deelnamekosten laag en bereikbaar houden."

Startlocaties
Inschrijven kan natuurlijk ook op de startplaatsen, die iedere dag op een andere plaats zijn. De eerste dag is dat de parkeerplaats bij de Geffense Plas. Daarna zijn de Meidoornlaan, Sporthal De Rusheuvel en het Sint Barbaraplein de locaties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant