Het sportpark van SBV.

5D: SBV mag zich op gaan maken voor finale, DESO-doelman valt in als speler

Voetbal 1.329 keer gelezen

SBV heeft de tweede plek in de vijfde klasse D op zak. Door een eigen doelpunt en goals van Stan van Veghel en Kevin Heijen werd er met 3-0 gewonnen van OKSV. Binnenkort mogen de Harenaren in een wedstrijd gaan strijden om promotie naar de vierde klasse.

In de strijd om nacompetitie leed Maaskantse Boys een pijnlijke nederlaag bij Ophemert. Via Clint van Creij en Rick van der Burgt kwam MKB twee keer op gelijke hoogte, maar in de tweede helft liep Ophemert uit naar 5-2. Trainer Maurizio Atzeni: "Een gretig Ophemert strafte alle fouten van ons af. We speelden slordig en waren op vele fronten niet best. Hier ben ik goed ziek van."

RK DESO - DSS'14 1-1
RK DESO klom door het 1-1 gelijkspel tegen DSS'14 op de ranglijst en staat boven Ruwaard (1-5 verloren van HRC'14) en MOSA'14 (3-0 nederlaag bij BZS). DESO kwam na 11 minuten op 1-0 door een goal van Remy van Dinther. DESO kreeg wat kansjes om de score uit te breiden, maar aan de andere kant hield Cemre Ozudogru zijn doel schoon. In de rust werd er een aantal keer gewisseld bij DESO in de hoop om meer druk naar voren af te kunnen dwingen. Dat lukte niet en het werd zelfs 1-1. Een opvallend moment was toen dat Driek van den Bergh in het veld kwam. Normaal gesproken is hij doelman, maar hij kreeg dit keer speeltijd als speler. Gescoord werd er niet meer. Maar de technische staf van DESO was achteraf wel zeer verbaasd over de slotfase: "Wat er in de laatste 5 minuten gebeurt gaat mijn pet te boven. Laat ik er niets over zeggen, maar ik ga vanavond slecht slapen. Qua voetbal vergeten we onszelf te belonen, maar ja we krijgen een puntje vandaag."