De Osse bibliotheek.
De Osse bibliotheek.

Osje van Verdienste voor afscheidnemende Mari Nelissen

Algemeen 308 keer gelezen

OSS | Mari Nelissen heeft maandagavond bij zijn afscheid als voorzitter van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken een Osje van Verdienste gekregen. Deze onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans en vond plaats in het Theatercafé van theater De Lievekamp.

Nelissen is werkzaam geweest als bibliothecaris in diverse Brabantse bibliotheken. Ook is hij regiodirecteur geweest bij de Provinciale Bibliotheek Centrale en in 1990 werd hij directeur van bibliotheek Oss. Als voorzitter van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken was hij eindverantwoordelijke voor het bibliotheekwerk in de gemeenten Oss, Uden, Meierijstad, Landerd en Bernheze.

Evenementen
Naast de bibliotheek heeft hij zich ingezet voor Osse organisaties en verschillende evenementen. Zo zette hij zich in voor onder andere Muzelinck, de Groene Engel, Popcollectief, Kunstorganisatie Oss en Fantastival.

Onderscheiding
Het Osje van Verdienste is één van de officiële onderscheidingen van de gemeente Oss om de inzet van personen voor de Osse gemeenschap te waarderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant